Cannot Activate Premium Addons

This topic contains 5 replies, has 3 voices, and was last updated by  Dee Nutbourne 2 years, 4 months ago.

Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)
  • Author
    Posts
  • #197937
    Charlene
    Participant

    I just finally updated and upgraded for my work website, but now I can’t activate the premium add-ons.. I’m entirely new to using UpdraftPlus, and so I don’t know what to do with the window that says:

    “An unknown response was received. Response was: OK”

    Please help.

    #198074
    Dee Nutbourne
    Moderator

    Hi,

    At what point of activating add-ons does the message appear (e.g. while connecting to your account, when attempting the update)?

    Best Wishes,
    David N

    #198086
    Charlene
    Participant

    I’ve already updated my plugin and connected, but when I attempt to activate the addons I get the message.

    #198293
    Dee Nutbourne
    Moderator

    Hi,

    If possible, please could you temporarily deactivate the other plugins on the site, and attempt to activate the add-ons again?

    Best Wishes,
    David N

    #203274
    Amber
    Participant

    I’m having this same problem. I just purchased two add-ons and cannot activate them because of this message. Any more advice?

    #203405
    Dee Nutbourne
    Moderator

    Hi Amber,

    If possible, please could you temporarily deactivate the other plugins on the site, and attempt to activate the add-ons again?
    Do you still receive the same message?

    If so, please could you open your browser developer tools (instructions here), and attempt to activate the add-ons. Do you see any messages or errors in the console?

    Best Wishes,
    David N

Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)

The topic ‘Cannot Activate Premium Addons’ is closed to new replies.